У Львові відбудеться модуль «Операційний та проектний менеджмент»

20 лютого розпочинається триденний модуль в рамках програми Master of Business Administration «Операційний та проектний менеджмент», який проводитиме доцент МВА Київської школи економіки Сергій Гвоздьов, повідомили у прес-службі ЛМР

У програмі модуля визначення основних принципів управління потоками, аналіз способів ощадливого мислення (Lean Thinking), Теорії обмежень (ТОС) та принципу «Low Cost – High Value». Окрім того, спікер розповість про стратегію і планування проектів, ключові засади управління часом, коштами та якістю, контроль за виконанням, фінансові показники тощо.

Модуль дуже важливий для керівників, яким складно правильно вкладати гроші, планувати діяльність підприємством та володіти інструментами правильного прийняття рішень.

«Насправді бізнес можна планомірно та спокійно розвивати. Тим більше – бути впевненим, що завтра буде зростання, а не випадкові обставини», – впевнені представники Громадської Школи Бізнесу.

Модуль проходитиме 20-22 лютого з 10:00 до 19:00 год за адресою: Львів, вул. Ліська, 16 (Львівський інститут менеджменту).

Детальніша інформація за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/978.html.

Додаткові відомості за телефоном: +38 (098) 608-72-60 (Олександр Білоус).

Довідка

Грантова програма MBA Executive Management у Громадській Школі Бізнесу має міжнародне визнання за рейтингом Eduniversal ranking. Цільова аудиторія: власники малого та середнього бізнесу, топ-менеджери та управлінці. Завдання програми – надати практичні навики ефективного управління підприємством, передати досвід сучасних успішних підприємств та експертів тощо.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: