"Успіх БМ" повинен працювати, - Веремчук

Сьогодні, 29 січня, під час засідання сесії Львівської міської ради перед депутатам виступив директор підприємства "Успіх БМ" Юрій Мельник і розповів про конфлікт з міською владою.

Як зазначив Юрій Мельник, 18 грудня сторони домовились про врегулювання конфлікту шляхом підписання мирової угоди.

"Чи все це закінчилося? 31 грудня о 20.00, після нашої зустрічі з Садовим, незважаючи на усі судові заборони, було підписано договір на 53 маршрут з АТП 14630. Без пояснень! Наше підприємство від цього несе колосальні збитки. Весь цинізм ситуації полягає в тому, що відбулося це після розмови із Садовим, коли він нам пропонував відмовитись від цього маршруту. Що це за путінські методи ведення переговорів - віддайте 53 маршрут, а тоді будемо говорити?", - сказав Мельник.

За словами начальника юридичного управління Гелени Пайонкевич, перевізник "Успіх БМ" з'ясовує стосунки з мерією виключно в суді.

Вона зазначила, що з АТП 14630 договір на маршрут 53 вже розірвали. Водночас Міський голова Садовий наголосив, що перевізник неналежно виконує роботу на 48 маршруті.

Юрій Мельник зауважив: одного разу був прорахунок, і ми це визнаємо. Втім, він також поцікавився в Садового, чому лише до них таке ставлення, а не до інших перевізників, які не мають потрібної кількості автобусів.

Депутат Валерій Веремчук наголосив, що підприємству потрібно дати працювати, бо жодне підприємство, в тому числі і комунальне АТП-1 не здатне забезпечити перевезення маршрутів, які обслуговує підприємство.

Садовий заявив, що депутати теж мають дбати про комунальне підприємство.

Голова фракції "Свобода" Любомир Мельничук попросив Садового надати відповідь, чи є керівник АТП-1 сином народного депутата від Самопомочі Сидоровича.Цим депутат пояснює, що міський голова закриває очі на всі порушення АТП-1.Садовий відповідати на це питання відмовився.

Галінфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: