Як у Львові долучитись до нічного патрулювання? (відео)

Від сьогодні Центр безпеки міста запрошує усіх мешканців на загальне патрулювання міста. Патрулювання відбуватиметься за участю мешканців, громадських формувань, ініціатив та правоохоронних органів міста.

«Сьогодні у країні є надзвичайно складна ситуація. Кожного дня гинуть наші хлопці. Ми були свідками трагедії в Маріуполі, де було вбито багато мирних людей. Ми прекрасно розуміємо, що ворог буде використовувати і інші методи війни: терор, диверсії. Ми повинні бути максимально готові. Тому ми відновлюємо активну фазу громадського патрулювання, в якій залучена і Муніципальна дружина міста Львова, і дуже багато громадських організацій. Це буде і піший патруль, і велопатруль, і засоби зв’язку, автомобільний патруль.

Хто має бажання – долучайтеся, тому що безпеки не може бути забагато. Я думаю, що це надзвичайно важливо у сьогоднішні дні, тому що лютий буде дуже важким для України.

Місто, Муніципальна дружина, громадськість мають між собою дуже якісну координацію. Ми хочемо дати новий імпульс, щоб люди долучилися і ми були готові. Якщо підготовка є якісною, тоді нічого не станеться», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Кожний охочий може долучитися до пішого, вело- чи автомобільного патрулювання. Для цього Вам потрібно або зателефонувати за телефонами Центру безпеки міста (032) 297-55-51; (032) 297-55-52 або гарячої лінії міста 1580, заповнити анкету на сайті safe-city.com.ua або написати повідомлення на facebook-сторінку Інформаційно-практичного центру безпеки міста. Працівники Центру запишуть Ваші дані та передадуть їх координаторам патрулювань.

Довідка

Центр безпеки міста – це експертна група, мета якої – об’єднати громадські організації та ініціативи, військових, працівників органів внутрішніх справ та влади для спільної координації діяльності та громадського патрулювання міста. Це сприятиме зниженню рівня злочинності, підвищенню рівня безпеки та створенню єдиного диспетчерського центру.

В рамках Центру безпеки міста здійснюватимуться піші, вело- та автомобільні патрулювання Львова. Загальна координація відбувається по рації Zello на каналі varta 1. Про те, як підключитися до каналу та встановити рацію на свій смартфон - за посиланням. Встановити рацію можна також і на комп’ютер.

1(1) 2

Усі новини стосовно діяльності центру публікуватимуться на порталі безпеки міста http://safe-city.com.ua та на Facebook-сторінці інформаційно-практичного центру безпеки міста https://www.facebook.com/center.safecity . На сайті у розділі «Твоя безпека» також можна знайти інформацію про контакти для усіх районів Львова:

- районних адміністрацій;

- комунальних підприємств;

- комунальних служб;

- закладів охорони здоров'я.

Також міститься інформація про надання домедичної допомоги постраждалим, дії населення у випадку загроз початку бойових дій і масових заворушень, адреси психологічних порадень Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: