На творчий вечір Олександра Злотника у Львові приїдуть Зінкевич, Сандулеса, Зібров, брати Яремчуки

24 лютого на сцені Львівської опери відбудеться творчий вечір композитора, народного артиста України Олександра Злотника. Концерт під назвою «Нам є, що захищати» збере близько двох десятків артистів. Спеціальним гостем музичного вечора стане співак-легенда Василь Зінкевич. Початок концерту – о 19:00, повідомила Дивись. Інфо Галина Гузьо.

Наприкінці минулого року творчий вечір Олександра Злотника «Нам є, що захищати» відбувся у Києві, на сцені Національного палацу мистецтв «Україна». Послухати концертну програму, складену із лірико-патріотичних пісень Злотника, зібрався повний зал, а це – майже чотири тисячі глядачів. Відтак композитор і його друзі-співаки вирішили повезти цю програму містами України. Концерти «Нам є, що захищати» відбудуться у понад десяти містах. Львів – перше місто у цих гастролях. Далі у графіку маестро та співаків - Івано-Франківськ, Чернівці, Коломия, Калуш…

Учасниками творчого вечора Олександра Злотника у Львові стануть Павло Зібров, Лілія Сандулеса, Мар`ян Шуневич, Любов і Віктор Анісімови, Тетяна Піскарьова, Олег Шак, Дмитро та Назарій Яремчуки, Ірина Зінковська, Маркіян Свято, Олександр Тищенко, Валерій Кириченко, Ігор Юрковський, Тетяна Заря та гурт «Фанфари Купали», Софія Злотник, Михайло Грицкан, Дитячий театр пісні «Горличка». Спеціальний гість музичного вечора - народний артист України Василь Зінкевич.

На львівському творчому вечорі Олександра Злотника 24 лютого в Оперному театрі прозвучать як відомі та улюблені пісні композитора, так і прем’єри. Зокрема, Олександр Тищенко виконає пісні «Свічка» і «Прима-балерина», Павло Зібров заспіває про «Офіцерів» і «Пісню про батька», Любов та Віктор Анісімови - «Офіцерську родину» і «Пісню про батьків»… До концерту знаних артистів приєднаються і юні таланти - вихованці Львівського дитячого театру пісні «Горличка», у репертуарі якого є не одна пісня Олександра Злотника. До слова, загалом у творчому доробку маестро - близько двох тисяч пісень. Чимало з них давно увійшли у золотий фонд української пісні: «Гай, зелений гай», «Родина», «Горобина», «Папороть цвіте», «Свічка», «Маки червоні», «Музика рідного дому», «Музика моя», «На березі життя»...

- Треба лише вслухатися в музику композитора - і вона намалює портрет Олександра Злотника - людини неординарної за інтелектом, щирої, емоційної, професіонала найвищого рівня, для якого немає непідкорених вершин, - каже режисер концертів-творчих вечорів Олександра Злотника Анжела Норбоєва. - Його музика зворушує, викликає сум і радість, вона здатна дивувати і надихати, а ще - дати нам очищення від трагічних подій у нашому сьогоденні.

Ціна квитків на концерт «Нам є, що захищати» у Львівській опері 24 лютого – від 90 до 450 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ".

ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ ТА ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ: 0 800 507 577

Злотник_Львів_Афіша

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: