На Дрогобиччині створять Книгу шани і пам’яті новітніх Героїв

Перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький провів зустріч із представниками місцевих засобів масової інформації, повідомляє прес-служба Дрогобицької РДА

Йшлося про взаємодію мас-медіа Дрогобиччини з органами місцевої виконавчої влади, про висвітлення найбільш актуальної тематики сьогодення.

Серед таких тем — війна на сході держави та загрози пов'язані з потенційною терористичною небезпекою, четверта хвиля мобілізації тощо.

Степан Рудницький зазначив, що спільне завдання влади та засобів масової інформації — доносити до суспільства об'єктивну інформацію і, разом з тим, не сіяти паніку, працюючи на руку ворожій пропаганді. Перший заступник звернув увагу місцевої преси на необхідність більшої уваги до тих, хто став на захист своєї держави.

Він порекомендував на сторінках газет, у радіопрограмах писати про наших земляків, які беруть участь в АТО, про волонтерів, інших активних громадян — патріотів України не на словах, а на ділі. Степан Рудницький також попросив не забувати про родини загиблих та поранених, які особливо потребують доброго слова і підтримки.

Місцевій пресі запропоновано долучитися до ініціативи райдержадміністрації щодо створення Книги шани і пам'яті, де будуть зібрані матеріали про новітніх Героїв Дрогобиччини.

Журналісти, у свою чергу, висловили свої пропозиції та побажання. Зокрема, вони мають чимало запитань до місцевого військкомату. Адже є ситуації, які потребують роз'яснення, індивідуального підходу. Було також запропоновано створити серію біл-бордів про місцевих Героїв — учасників АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: