Львівщина подає приклад іншим областям у питаннях мобілізації, - Синютка (відео)

Львівська область є позитивним прикладом проведення четвертої хвилі мобілізації і готовності наших бійців до виконання свого обов’язку, - повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка на спільному брифінгу з міністром аграрної політики та продовольства України Олексієм Павленком.

За словами керівника області, на цьому сьогодні під час всеукраїнської селекторної наради наголосив міністр оборони України Степан Полторак.

Олег Синютка зазначив, що слід дуже серйозно підходити до питання мобілізації. «З одного боку, захист Батьківщини – це не право, а обов’язок. А з іншого боку, ми повинні зберегти необхідну кількість кадрів, щоб провести весняно-польові роботи, забезпечити виробничий цикл на підприємствах, критично важливих для промисловості держави», - підкреслив голова ОДА.

Очільник Львівщини додав, що у цей час надзвичайно важливо зберегти цілісність нашої держави. «У нас, виявляється, дуже багато «потрібних» людей, адже раптово зросла кількість спеціалістів, які не підлягають призову на військову службу. Неможливо допустити, щоб ми посіяли, а збирати вже прийшов хтось інший», - резюмував О.Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: