Україна повинна позиціонувати себе країною якісних продуктів, - міністр (відео)

Під час робочої поїздки до Львівської області, яка входить до п’ятірки найбільш інвестиційно-привабливих регіонів України, Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко оглянув оптовий ринок сільськогосподарської продукції «Шувар». 

«Оптовий ринок «Шувар» у Львові – вражаючий торгово-виробничий комплекс. Для інших регіонів – це яскравий приклад дієвої підтримки малого та середнього бізнесу", - заявив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко під час робочої поїздки до Львова.

"Подібні торгові майданчики дозволяють успішно розвиватися невеликим аграрним виробникам, зокрема – органічної продукції. Її уже сьогодні Україна готова запропонувати європейським споживачам. Цього року плануємо відкрити європейський ринок нашій молочній продукції. Наразі проводимо сертифікацію відповідних підприємств», - заявив Олексій Павленко під час спілкування з журналістами.

«Комплекс «Шувар» для європейців є прикладом наявності в Україні якісної органічної продукції. Це дозволяє нам позиціонувати себе країною якісних продуктів та здорового харчування», - наголосив Міністр.

В ході візиту Олексій Павленко зайшов до павільйонів з торгівлі овочами, фруктами, м’ясом, квітами, рибою. Оглянув майданчик для торгівлі з машин на 650 машиномісць, овочесховища та офісно-сервісний центр. Він наголосив, що вітчизняна продукція гідно конкурує з імпортною – рибою, фруктами та м’ясом. «Водночас виробники сільськогосподарської продукції потребують вагомішої державної підтримки, а також інвестицій та змін у законодавстві», - зауважив Міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: