Колодій: Цьогорічна програма розвитку Львівської області повинна бути виконана по максимуму

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій підписав рішення «Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2015 рік», повідомила Дивись. Інфо прес-служба обласної ради

Як зазначає голова облради: «Це один із основних програмних документів області на 2015 рік, що включає в себе макроекономічні планові показники, яких Львівщина мала би досягти у 2015 році у розрізі галузей. Також вона містить додаткові програмні документи – Програму капітального будівництва об’єктів житлово-комунальної сфери, які за кошти бюджету розвитку на 58 млн грн плануються до реалізації у 2015 році, природоохоронні заходи на 13 млн 400 тис. грн, а також перелік обласних цільових програм».

Відзначимо, що у 2015 році на Львівщині заплановано реалізувати 49 обласних цільових програм на загальну суму 339 млн грн. Це значний фінансовий ресурс, один із найбільших за останні роки, виділених Львівською обласною радою на обласні цільові програми.        З цієї суми майже половина (152 млн грн) – це кошти, які будуть виділені цільово на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у Львівській області.

«Цього року Програма соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2015 рік ухвалена на початку року, що залишає достатньо часу для її реалізації. А також фактично кожна галузь господарства отримала фінансовий ресурс на реалізацію заходів програмного характеру. Сподіваємося, що це дозволить у повному обсязі реалізувати все заплановане, і програма розвитку Львівської області цього року буде виконана по максимуму», – наголошує Петро Колодій.

Додатками до програми є Основні показники економічного та соціального розвитку області на 2015 рік; Організаційні заходи щодо забезпечення виконання завдань програми у розрізі виконавців; Перелік та структура комплексних програм за головними напрямками діяльності соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області, які передбачається фінансувати в 2015 році; Програма капітального будівництва об`єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2015 рік; Перелік першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється                                                                                                                                                                                                            з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2015 році.

Якщо підсумувати, то Програма соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області – об’ємний документ, який включає в себе багато складових, що доповнюють одна одну. І найголовніше, кожен із цих компонентів підкріплений фінансовим ресурсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: