Уперше у Львові на «Проекті Івасюк. Перезавантаження» виконають інструментальні твори Івасюка (відео)

3 березня на сцені Львівської Опери о 17.30 та 19.30 відбудеться «Проект Івасюк. Перезавантаження. Пісні  відомого українського композитора Володимира Івасюка прозвучать по-новому з елементами  джазу та електроніки, музичні експерименти доповнять сценографією та медіа артом. Уперше на Проекті виконають інструментальні твори Івасюка, про це повідомили організатори під час відкритої репетиції.

Мало хто знає, що Володимир Івасюк окрім пісень написав 53 інструментальні твори. Серед них є як великі оркестрові твори, так і мініатюрні на 20—30 секунд.

 «Мені вдалося розшукати декілька тактів Івасюка, коротких, але дуже шалених. У нас буде презентація цих творів, одна із них коломийка Івасюка. Ми взяли декілька тактів і «роздмухали» у 3-4 хвилинний твір. Ми станемо першими в Україні, хто відтворить ці твори у Львівській опері», - розповів Олександр Божик.

На Проекті віртуоз виконає 4 інструментальні твори Володимира Івасюка,  деякі з них буде відтворено в оригіналі, а частину скрипаль виконає у сучасній інтерпретації.

«Проект Івасюк. Перезавантаження» стане своєрідним творчим майданчиком, на якому експериментуватимуть. У Проекті візьмуть участь Піккардійська терція, Оксана Муха, Олександр Божик, Брія Блессінг, джаз-гурт ShockolaD, MANU. Артисти презентують глядачам нового Івасюка у сучасному виконанні.

Квитки в мережі кас «ОТ-ОТ»,  на сайтах gastroli.ua та kasa.in.ua. Деталі за телефоном 235 77  88.

Організатор: компанія «ДікАрт».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: