У Львівській облраді напрацьовують пропозиції щодо зміцнення обороноздатності

      У неділю, 1 березня, у Львівській обласній раді з ініціативи депутата обласної ради Андрія Холявки та громадських діячів відбувся круглий стіл на тему „Річниця початку відкритої збройної агресії Росії проти України", повідомили у прес-службі облради.

Учасники підводили військово-політичні підсумки 2014 року, аналізували нинішню ситуацію і дії України у відповідь на агресію Росії, зупиняючись детальніше на недоліках такої роботи, зокрема, у царинах інформаційної політики та міжнародного права. Також було висловлено пропозиції до місцевої та центральної влади щодо посилення обороноздатності та безпеки держави.

У засіданні круглого столу взяли активну участь та висловили свої пропозиції голова Львівської обласної організації Спілки офіцерів України Петро Костюк, громадський діяч Андрій Рожнятовський, видавець, науковий редактор, кандидат філософських наук Олег Фешовець, депутат Львівської обласної ради Юрій Зірченко та ін.

Було висловлено чимало ініціатив, які будуть опрацьовані, і як зазначив депутат Львівської обласної ради Андрій Холявка, частина із них може лягти в майбутньому в основу рішень та звернень Львівської обласної ради.

Зокрема, представники громадськості наголосили на необхідності позбавити зрадників Батьківщини військових звань, про повернення Міністерству оборони України військових санаторіїв, про повернення приміщень військкоматам, про збереження військових аеродромів у Стрию та у Черлянах (Городок).

Окрім того, відзначалося на необхідності проведення інформаційної роботи як в Україні, так і за кордоном, особливо серед діаспори. Тому буде скероване відповідне звернення з пропозиціями до Міністерства інформації, яке на думку учасників круглого столу, повинен запрацювати якнайшвидше.

На завершення круглого столу депутат Львівської обласної ради Андрій Холявка повідомив, що орієнтовно через два тижні у Львівській обласній раді відбудеться черговий круглий стіл, який присвятять проблемам соціального забезпечення та реабілітації учасників АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: