Львівські студенти зможуть безкоштовно довідатись про усі можливості навчання в Австрії та Німеччині

В четвер, 12 березня 2015 року, громадська організація «Інститут досліджень соціального капіталу» запрошує на безкоштовний семінар для школярів та студентів міста Львова на тему «Вища освіта в Австрії та Німеччині для українців: переваги та кар’єрні шанси». Семінар проводитиметься в приміщенні Австрійської бібліотеки за адресою: м. Львів, вул. Лисенка 14. Початок семінару о 16:00.

За словами директора ГО «ІДСК» Дмитра Виговського, «Семінар покликаний показати львівським студентам та школярам можливості освіти закордоном, дати практичні рекомендації щодо підбору навчальних програм та вступу, поділитись власним досвідом навчання закордоном».

За даними Німецької служби академічних обмінів (DAAD), на 2014 рік в Німеччині навчалось більше 9000 українських студентів. В той час, як в Австрії на навчанні перебувають близько 2000 студентів з України.

«Відвідування семінару – це прекрасна нагода почути про усі можливості і ризики, пов’язані із навчанням закордоном – зазначив студент Віденського університету Віктор. – Велика увага на семінарі приділена саме практичним крокам для навчання в Австрії та Німеччині».

Семінар проводить директор ГО «Інститут досліджень соціального капіталу», магістрант Віденського університету Дмитро Сергійович Виговський. Прохання про реєстрацію участі в семінарі через електронну пошту на адресу [email protected] до 12:00 12.03.2015.

Прес-служба ГО «ІДСК»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: