У Львові розплодилися клони «Правого сектора», – заява Луцака (відео)

Лідер «Правого сектора» Львівщини Артем Луцак розповсюдив свою заяву, в якій йдеться про дискредитацію організації, яку провадять раніше виключені зі структури особи. Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

«Диверсанти хочуть заснувати альтернативну організацію «Правого сектора» Львівщини на базі обласної організації партії УНА (Українська Національна Асамблея). Вони вже створили для цього «фейкову» сторінку у соцмережах, яку назвали Вісник політвиконкому ЛОО ПП Правий сектор і на якій поширюють заяви, де, зокрема, ставлять під сумнів легітимність діяльності ЛОО «Правий сектор» Львівщини та її керівництва», – мовиться у зверненні.

Водночас у ньому наголошують, що процес реєстрації ЛОО «Правий сектор» відтермінований, чим і намагаються скористуватися дискредитовані та виключені з лав організації особи: «22 березня 2014 року створена політична партія «Правий сектор», шляхом перейменування партії «Українська Національна Асамблея» (свідоцтво про реєстрацію №923 від 29.09.1997 року), тоді ж обрано головою організації Дмитра Яроша та новий провід партії. Представником ПП «Правий сектор» на Львівщині, згідно доручення виданого особисто Дмитром Ярошем та скріпленого печаткою Парті, є я – Артем Луцак. Перейменування Львівської обласної організації УНА на обласний осередок «Правого сектора» Львівщини ще не відбулося, оскільки з початком російської окупації України всю свою діяльність організація зосередила на допомозі своїм бійцям на фронті та відстоюванні територіальної цілісності нашої держави».

Далі Артем Луцак резюмує: «Віталія Сергатюка, який з незрозумілих причин представляється в.о. політвиконкому ЛОО «Правого сектора» було звільнено з посади голови ГО «Правий сектор-Захід» через політичну нечистоплотність та перевищення службових повноважень в корисливих цілях. Пани Свелеба та Байса до «Правого сектора» також відношення не мають. Усі люди, які представляють себе як «Правий сектор» є політичними рейдерами…».

Власне, сьогодні, 3 березня, в Львові мала відбутися прес-конференція на тему «Хто стоїть за дискредитацією Правого сектора та національно-паріотичних сил Львівщини? Провал кремлівської агентури». Як анонсувалося, у ній мали взяти участь голова ЛОО «Правий сектор» (колишня УНА) Петро Байса, голова ЛМО «Правий сектор» (колишня УНА) Ярослав Свелеба, в.о. керівника політвиконкому ЛОО Правого сектору (колишня УНА) Віталій Сергатюк. Організатор заходу ЛОО «Правого сектор» (колишня УНА). Втім, прес-конференцію відмінили, бо, мовляв, могла статися провокація: прийшло кілька десятків хлопців у балаклавах, а під самий Львівський прес-клуб притягнули сміттєвий бак. Заяву Артема Луцака поширили перед початком прес-конференції, яка так і не відбулася через те, що її скасували організатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: