У Львові відбудеться фестиваль про рівні можливості

5 березня з 10.00. до 16.00 у конференц-залі Готелю «Нобеліс» (м.Львів, вул.О.Фредра, 5) відбудеться регіональний семінар «Проблеми забезпечення рівності у країнах Східного Партнерства та можливі підходи до їх вирішення».

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

Початок реєстрації - 9.30.

Проводить семінар Європейський центр з прав меншин спільно з Департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації та за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Данії

Семінар відбувається в рамкахПрограми Східного Партнерства (ПСП):«Національні меншини та етнополітичні питання. Білорусь – Молдова – Україна».

Семінар включає лекції експертів, обмін досвідом практичної діяльності, обговорення перспектив та ініціатив на майбутнє у сфері міжетнічної взаємодії. Під час семінару обговорюватимуться питання: базових правових підходів до рівності за етнічною ознакою; ролі і місця боротьби з дискримінацією; основних проблем забезпечення рівності за етнічною ознакою у країнах східного партнерства; пріоритетів у поширенні інформації, освіті та навчанні для забезпечення рівності.

До участі в семінарі запрошено представників національно-культурних товариств Львівщини, громадські організації, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, які займаються питаннями реалізації етнонаціональної політики в регіоні, а також представники ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: