У Стрию впіймали злодія, який причетний до 22 автомобільних крадіжок

Працівники карного розшуку Стрийського міського відділу міліції впіймали крадія, якого підозрюють у вчиненні серії крадіжок із автомобілів. Наразі 31-річний місцевий мешканець перебуває під вартою. Йому повідомлено про підозру у скоєнні двадцяти двох кримінальних правопорушень.

Про це Дивись.Інфо повідомила ГУМВС України у Львівській області.

Протягом грудня-січня до Стрийського міського відділу міліції надходили заяви про крадіжки з автомобілів. Місцеві мешканці повідомляли про крадіжки пластмасових накладок (молдінгів), а також про викрадення автомагнітол та інших речей з салонів авто.

Під час розслідування цих кримінальних правопорушень, правоохоронці вживали заходи як на розкриття, так і на попередження таких фактів. Однак зловмиснику деякий час вдавалося оминати засідки та заплутувати сліди. Працівники міліції фіксували крадіжки у різних мікрорайонах міста Стрия та курортного міста Моршин у нічний період часу.

«Ми отримали оперативну інформацію про те, що до цих крадіжок може бути причетний 31-річний стриянин, який раніше вже неодноразово був засуджений за вчинення корисливих злочинів та який ніде не працює. Під час огляду у його помешканні слідчі вилучили викрадені речі. У вчиненому він зізнався та детально розповів про вчиненні кримінальні правопорушення. Так, вартість викрадених накладок з кузова однієї автівки коливається від однієї до чотирьох тисяч гривень, у залежності від марки автомобіля. На його рахунку також викрадення автомагнітол та інших речей. У салон автівки він проникав, зламуючи замки на дверцятах», – розповів заступник начальника відділу - начальник кримінальної міліції Стрийського міськвідділу майор міліції Володимир Петрівський.

Наразі досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2,3 ст.185 (крадіжка) ККУ триває. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: