Диверсантам і зрадникам не вдасться розхитати роботу «Правого сектора» Львівщини (відео)

Заява лідера «Правого сектора» Львівщини

«Правому сектору» Львівщини стало відомо, що дискредитовані та раніше  виключені  з організації особи намагаються розхитати роботу нашої структури  та підірвати мій авторитет, як керівника організації.

Так, диверсанти хочуть заснувати альтернативну організацію «Правого сектора» Львівщини  на базі обласної організації партії УНА (Українська Національна Асамблея). Вони вже створили для цього «фейкову» сторінку у соцмережах, яку назвали Вісник політивиконкому ЛОО ПП Правий сектор і на якій поширюють заяви, де, зокрема, ставлять під сумнів легітимність діяльності ЛОО «Правий сектор»  Львівщини та її керівництва.

Аби розставити усі крапки над «і» та розвінчати закиди недоброзичливців, доводжу до відома громадськості наступне:

-         22 березня 2014 року створена політична партія «Правий сектор», шляхом перейменування партії «Українська Національна Асамблея» (свідоцтво про реєстрацію № 923 від 29.09.1997 року), тоді ж обрано головою організації  Дмитра Яроша та новий провід партії.  Представником ПП «Правий сектор» на Львівщині, згідно доручення виданого особисто Дмитром Ярошем та скріпленого печаткою Партії, є я -  Артем Луцак.

-         Перейменування Львівської обласної організації УНА на обласний осередок  «Правого сектора» Львівщини ще не відбулося, оскільки з початком російської окупації України всю свою діяльність організація зосередила на допомозі своїм бійцям на фронті та відстоюванні територіальної цілісності нашої держави. З цих причин процес реєстрації ЛОО «Правий сектор» було відтерміновано. Цим в підлий та цинічний спосіб та в корисливих цілях  намагаються скористатися дискредитовані та виключені з лав організації політичні пристосуванці.

-         Ці особи називають себе : Петро Байса, голова ЛОО «Правий Сектор», Ярослав Свелеба – голова ЛМО «Правий Сектор», Віталій Сергатюк в.о. політ виконкому ЛОО  Правого Сектора. Однак в єдиному державному реєстрі Міністерства Юстиції України вже є зареєстрована політична партія «Правий Сектор», код ЄДРПОУ 00013066 (копія свідоцтва додається), Львівської  обласної організації політичної партії «Правий Сектор» в Мініюсті наразі не зареєстровано через наведені вище причини.

-         Разом з тим, Згідно свідоцтва № 195 від 26.12.1997 року зареєстровано Львівську обласну організацію політичної партії «Українська Національна Асамблея», головою організації згідно єдиного реєстру є Дмитро Ферцович. (Байса не є навіть головою ЛОО УНА ).

-         Відповідно до ЗУ «Про політичні Партії в Україні» та статуту політичної партії «Правий Сектор» зміна назви обласної організації відбувається у такий спосіб: засіданням та протоколом позачергових зборів ЛОО УНА  та розпорядженням голови Партії «Правий сектор» про затвердження зборів.

«Правий секто» Львівщини нагадує:  Віталія Сергатюка, який з незрозумілих причини представляється в.о. політ виконкому ЛОО  Правого Сектора  було звільнено з посади голови ГО «Правий сектор-Захід» через політичну нечистоплотність та перевищення службових повноважень в корисливих цілях. Пани Свелеба та Байса до «Правого сектора» також відношення не мають.

Усі люди які представляють себе як «Правий сектор» (УНА)  є політичними рейдерами. Те, що Політична партія «Правий сектор» ще не зареєстрована у Львівській області і зараз перебуває в процесі реєстрації, не означає що нас тут не має. Принагідно нагадую - Добровольчий Український Корпус «Правого сектора»,  який також не має офіційного статусу, воює на передовій з початку війни, а про його бійців та їх героїзм відомо всім.

 1 2 3 4 5 6

Лідер «Правого сектора» Львівщини

Артем Луцак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: