На Львівщині перевізники масово скасовують маршрути. Нардеп просить Синютку відреагувати

На Львівщині у районах на рівні міжміських перевезень починаються серйозні проблеми з перевізниками.

Про це у Фейсбуці написав народний депутат Ярослав Дубневич, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

"Люди телефонують з усіх районів мого округу і проблема всюди одна й та ж - перевізники масово скасовують рейси без жодних повідомлень про графіки руху. Роблю запит на Голову ОДА, оскільки міжміські перевезення - компетенція відповідного департаменту у складі облдержадміністрації та територіального підрозділу Укртрансінспекції. Паралельно наголошую на необхідності жорстких розмов на рівні місцевих операторів нафтопродуктів", - написав депутат.

Як повідомила прес-служба УДАРу, у зв’язку з подорожчанням паливно-мастильних матеріалів, перевізники на міжміських маршрутах Львівської області почали масово скасовувати рейси без погоджень з місцевими органами влади та не попередивши пасажирів.

Про це повідомив народний депутат України, член групи УДАРу в ВРУ Ярослав Дубневич на своїй сторінці в мережі Фейсбук, посилаючись на численні скарги виборців. Обранець, також, повідомив, що у зв’язку з цим звертатиметься до голови Львівської облдержадміністрації та територіального підрозділу Укртрансінспекції з вимогою врегулювати це питання з перевізниками.

Зокрема, депутат відзначив: «В районах на рівні міжміських перевезень починаються серйозні проблеми з перевізниками. Люди телефонують з усіх районів мого округу і проблема всюди одна й та ж - перевізники масово скасовують рейси без жодних повідомлень про графіки руху. Роблю запит на Голову ОДА, оскільки міжміські перевезення - компетенція відповідного департаменту у складі облдержадміністрації та територіального підрозділу Укртрансінспекції»

Також, депутат наголосив на необхідності термінового врегулювання питання безконтрольного росту цін на паливо: «Паралельно наголошую на необхідності жорстких розмов на рівні місцевих операторів нафтопродуктів», - відзначив Дубневич.

Нагадаємо, минулого тижня народний депутат Ярослав Дубневич звернувся до Прем’єр-міністра України з вимогою терміново вжити заходів проти необґрунтованого підвищення цін на нафтопродукти на АЗС. У своєму зверненні депутат вимагав терміново скликати позачергове засідання Уряду за участю представників Антимонопольного комітету України, Державної інспекції України з питань прав споживачів, МВС, Генпрокуратури та операторів ринку роздрібних нафтопродуктів, на якій запропонувати останнім визначитися з обґрунтуванням ціноутворення на українському ринку роздрібних нафтопродуктів, його роз’ясненням громадянам України, та напрацюванням відповідних рекомендацій і впровадження плану зниження цін на нафтопродукти до економічно обґрунтованого рівня.

Також, депутат вимагає доручити Антимонопольному комітету України вжити невідкладних заходів реагування на антиконкурентне узгоджене завищення цін на нафтопродукти на АЗС України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: