У Дрогобичі відбулася зустріч з представниками нафтопереробного заводу

3 березня в райдержадміністрації відбулася робоча зустріч за участю представників ВАТ “НПК “Галичина”, під час якої обговорено декілька актуальних питань, які стосуються цього підприємства, повідомила Дивись. Інфо прес-служба Дрогобицької РДА.

Знову йшлося про ведення земляних робіт для демонтажу недіючого водопроводу, який належить нафтопереробному заводу. Ця проблема неодноразово обговорювалася в стінах райдержадміністрації, на неї звернула увагу під час візиту в район заступник голови облдержадміністрації Ірина Гримак.

Заступник генерального директора Олена Жуковська вкотре запевнила, що підприємство нічого не порушує і підрядна фірма при проведенні робіт дотримується існуючих вимог. Натомість директор філії “Дрогобицький райавтодор” Сергій Грибанов сказав, що після розкопування труб виконавець залишає за собою розриту невпорядковану територію і цим створює аварійну ситуацію на дорозі Дрогобич-Брониця.

Перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький зазначив, що ніхто не ставить до заводу, як до власника трубопроводу, чи до виконавця робіт жодних необґрунтованих претензій. Єдина вимога відповідно до чинного законодавства та правил ведення земляних робіт — після їх завершення проводити благоустрій території. Домовлено призупинити на два тижні розкопки і за цей час провести належне впорядкування придорожньої смуги.

Наступне питання зустрічі — виконання ВАТ “НПК “Галичина” мобілізаційних завдань. В його обговоренні взяли участь Дрогобицько-Бориславський військовий комісар Віктор Попов, керівники структурних підрозділів з питань мобілізаційної роботи райдержадміністрації та Дрогобицької міської ради. За підсумками обговорення, відповідно до законодавства у сфері мобілізації та оборони країни керівництву підприємства доручено впорядкувати військовий облік на заводі та облік техніки для виконання військово-транспортного обов'язку і подати ці дані в найкоротші терміни у військкомат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: