Понад сто молодих людей виявили бажання спробувати себе у владі

З ініціативи голови Львівської ОДА Олега Синютки в облдержадміністрації активно триває відбір та прийом документів для залучення до державного управління талановитих і молодих людей. На сьогодні участь у програмі «Реалізуй себе у владі» виявили бажання взяти 108 осіб, з них 94 – вже розпочали навчання, повідомила прес-служба ЛОДА.

Серед структурних підрозділів ОДА, які користуються найбільшою популярністю – департамент міжнародного співробітництва та туризму, де навчаються 14 осіб; департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості – 13 осіб; департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю – 12 людей; департамент освіти і науки – 9 осіб та департамент екології та природних ресурсів – 8 осіб.

Навчання триває впродовж 2 місяців та можливе у таких формах:

- повний робочий день з 09:00 до 18:00;

- неповний робочий день з 09:00 до 13:00 або з 14:00 до 18:00 (на вибір);

- робота за домовленістю з керівником структурного підрозділу Львівської облдержадміністрації (від 10 годин на тиждень).

Нагадаємо, що кращих осіб, які пройшли навчання, зараховуватимуть до кадрового резерву для державної служби у структурних підрозділах Львівської ОДА.

Мета проекту "Реалізуй себе у владі" - це формування кадрового потенціалу для органів виконавчої влади за рахунок ініціативних, обдарованих та кваліфікованих фахівців; омолодження кадрового резерву; активізація розвитку особистісних якостей, шляхом залучення молоді до державної служби; надання можливості талановитим людям долучатись до роботи в галузі державного управління, а також сприяння прозорості діяльності Львівської облдержадміністрації.

Запрошуємо активних та талановитих долучатись до державного управління у Львівській облдержадміністрації !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: