У Львові стартувала акція - "Здай макулатуру - допоможи війську"

По львівських школах стартувала акція "Здай макулатуру - допоможи Війську". Цього тижня стартувала акція ГФ "Народна Самооборона" спільно з навчальними закладами Львова під назвою "Здай макулатуру — допоможи війську".

Як зазначає координатор акції Іван Андрійчик, збір паперу відбувається з метою закупівлі тепловізора для однієї з львівських бригад, яка зараз воює в зоні АТО.

"Учнівське самоврядування спільно з дирекцією своєї школи координує процес збору макулатури в період з 25 лютого по 28 травня. Після чого ГФ "Народна Самооборона" зобов'язується забрати і здати папір у пункт прийому та поінформувати навчальний заклад про суму, яка вилучена із зібраного матеріалу. Після закінчення акції, а саме 28 травня, навчальні заклади, які прийняли активну участь у зборі макулатури, будуть нагородженні цікавими подарунками від ГФ "Народна Самооборона" та наших захисників", - зазначив організатор акції.

Також координатор повідомив, що першою школою, яка вже зібрала і здала макулатуру вагою в 1630 кілограмів стала СЗШ №57 імені Данила Галицького.

"Ми навіть не сподівались, що діти з перших же днів візьмуть таку активну участь. Сподіваюся з таким темпом нам вдасться зібрати кошти не лише на тепловізор, а й на інші дуже потрібні речі нашим захисникам" — поділився п. Іван.

Слідкувати за розвитком акції, а також ознайомитись з її деталями можна на сторінці ГФ "Народна Самооборона у Фейсбуці:

www.facebook.com/lviv.samooborona

Координатор акції: Іван Андрійчик 097-788-65-42

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: