У Садового кажуть, що теплопостачання здійснюється відповідно до погодних умов

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», температура подачі теплоносія регулюється відповідно до температури зовнішнього середовища.

«Ми проводимо щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря і регулюємо температуру подачі теплоносія відповідно до погодних умов.

Однак, хочеться з акцентувати на тому, що більша частини наших споживачів, близько 80%, мають теплові лічильники на будинку. Наявність вузла обліку теплової енергії дає можливість мешканцям даного будинку самим регулювати температуру теплоносія у своєму будинку.

До прикладу, візьмемо Шевченківський район Львова. Подачу тепла мешканцям даного району забезпечує ТЦ «Північна», яка розміщена біля с. Муроване. Хвиля подачі теплоносія від ТЦ «Північної» до будинків триває, в середньому, 4 години. Тобто, коли на ТЦ «Північна» понизять температуру, то лише через 4 години це зможуть відчути мешканці в квартирах. Тому, регулювання температури тепла безпосередньо в будинку є ефективнішим і швидшим», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, на обслуговуванні у ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 165 закладів освіти, 50 установ охорони здоров’я та 1627 житлових будинків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: