На Львівщині допомагають співфінансуванням проектів міжнародної технічної допомоги

Сьогодні у Львівській обласній раді відбулось засідання Програмної ради з питань співфінансування з обласного бюджету проектів міжнародної технічної допомоги, під час якого заслухали звіти місцевих рад Львівщини про реалізацію проектів на території Львівської області.

Минулого року з обласного бюджету було виділено 2 млн 624 тис. грн для співфінансування 9 проектів мтд.

Важливим для підвищення інвестиційної привабливості Львівщини є проект зі створення індустріальних парків, який реалізовують Яворівська районна та Новороздільська міська ради. Окрім того, залучаючи кошти міжнародної технічної допомоги та обласного бюджету, у місті Самборі та селі Хоробрів (Сокальський район) реалізовуються проекти з ремонту доріг місцевого значення. Також місцеві ради впроваджують проекти, спрямовані на модернізацію соціальної інфраструктури, зокрема, на будівництво систем каналізування, впровадження енергоефективних заходів на соціальних об’єктах, розвитку туристичних об’єктів та маршрутів.

Більшість цих проектів мтд, які співфінансуються з обласного бюджету, повинні бути завершені у 2015 році. Звіти про виконання проектів будуть розміщені на офіційному веб-сайті Львівської обласної ради у розділі «Проекти , реалізація яких координується Львівською обласною радою» (http://projects.oblrada.lviv.ua/projects.php).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: