У Луцьку нагадали, хто такий Путін

7 березня в Луцьку пройшов квест “Хутін Пуйло”. 4 команди, бігали вулицями міста, виконуючи різноманітні завдання. Команди складалися не лише з місцевих жителів, деякі учасники приїхали з міст Стрий та Сокаль Львівської області.

Маршрут квесту складався з 10 точок — відомих у Луцьку місць, кожна з яких передбачала виконання завдань. Учасники розшифровували слова, відповідали на питання вікторини, разом з перехожими співали славнозвісний хіт харківських фанатів, проходили лабіринт, продавали брелки, та ін.

Перемогу здобула місцева команда “I Divils”, закінчивши гру на 30 хвилин швидше всіх інших, тим самим не залишивши їм жодних шансів.

Проте, жоден учасник не залишився без подарунків. Усі були відмічені дипломами квесту. Переможці ж отримали горнятка з написом “Хутін Пуйло” та карикатурою на головного ворога України, які нагадуватимуть їм про участь у квесті.

“Ми з друзями подолали понад 100 км, щоб взяти участь у квесті. Проте, не шкодуємо. Ми побачили чимало місцевих пам'яток, бігаючи у квесті. Також, змогли погуляти містом та відвідати славнозвісний Луцький замок. Ми провели незабутній день”, - діляться враженнями учасники з міста Стрий.

Також усі учасники отримали квитки на екскурсію від туристичної компанії “Чудо Тур”.

Прес-служба львівського МНК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: