Дитячі клуби Львова розпочинають школу писанкарства

Традиційно, до великодніх свят Дитячі клуби Львова організовують школи писанкарства. Протягом місяця і до Великодня в гуртках дітей навчатимуть створенню святкових атрибутів. Особливістю школи писанкарства в кожному дитячому клубі буде різноманітність у виконанні писанок: як в регіональному, так і у мистецькому аспекті. В одних клубах навчатимуть традиційному розпису писанок, а в інших – декоруванню бісером, нитками, техніками кракле, декупажу, квілінгу, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Школа писанкарства в Дитячих клубах – не просто традиція, а цілий процес національно-патріотичного виховання під час підготування до великодніх свят. Дітям розповідають про історичні та регіональні особливості великодніх традицій і паралельно пропонують втілення основної атрибутики новими мистецькими техніками. Цьогоріч школа писанкарства діятиме у дев’ятнадцятьох дитячих клубах», - зазначає Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міької ради.

«З кожним роком учасників школи писанкарства стає все більше. Діти розповідають про неї вдома, у школі, друзям, сусідам, тому кількість охочих зростає. За потреби ми робимо додаткові заняття, збільшуємо їхню тривалість. Ми намагаємося врахувати всі побажання батьків та наших вихованців», - розповіла Людмила Бондарчук, директор Дитячих клубів Шевченківського району

Участь у Школі писанкарства можуть брати усі охочі діти шкільного віку. Заняття безкоштовні, потрібно лише мати зі собою матеріали, необхідні для виготовлення писанок.

Більше інформації про заняття з писанкарства в кожному районі можна дізнатися за номерами телефонів:

 

Дитячі клуби Галицького району 261-68-48
Дитячі клуби Залізничного району 295-82-46
Дитячі клуби Личаківського району 254-62-63
Дитячі клуби Сихівського району 254-64-58
Дитячі клуби Франківського району 237-23-82
Дитячі клуби Шевченківського району 252-18-28

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: