У Львові для дітей переселенців проведуть «Свято надії»

У четвер, 12 березня у актовому залі Личаківської районної адміністрації, що на вулиці Левицького, 67, проведуть свято для тих, хто втратив домівку і потребує допомоги. Початок о 16.00 год. Захід організовують ГО «Міжнародний фестиваль надії» та Міжнародна благодійна організація «Сумка самаритянина» за підтримки Львівської міської ради.

«Свято надії з Робіком» відбуватиметься в актовій залі Личаківської районної адміністрації. Програму готує концертний відділ Асоціації «Еммануїл» (Київ). На юних глядачів чекатиме різнобарвне шоу з президентом Клубу Суперкниги Робіком, конкурси з призами, гра з велетенськими м’ячами та мультфільм з елементами 3D-анімації. Після чого близько 350 дітей отримають подарунки від організаторів події.

«Надія потрібна всім і завжди! Міжнародний фестиваль надії– це не тільки велике свято надії, яке відбудеться на стадіоні «Арена Львів»у червні 2015 року. Фестиваль надії– це і низка благодійних заходів зараз, особливо для тих, хто цього дуже потребує. Насамперед, це сім’ї переселенців та ті, хто їх приймає. Львівська міська рада допомогає нам знаходити таких людей. І разом ми можемо стверджувати, що надія є!», - зазначив Михайло Наконечний, директор ГО «Міжнародний фестиваль надії

Необхідна попередня акредитація для представників ЗМІ, тел.: 098-317-93-43 (Вікторія)

Додаткова інформація: тел.: 067-771-81-05 (Тарас Сало)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: