В лютому майже дві тисячі мешканців Львівщини отримали право голосу

Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Він зазначив, що за результатами опрацювання відомостей періодичного поновлення за лютий 2015 року на Львівщині 1954 особам виповнилося 18 років. За звітний період в області 2955 осіб померло, 30 осіб були зареєстровані бездомними, 17 визнані недієздатними, одній особі скасовано рішення про визнання недієздатною, 103-м встановлено постійну нездатність пересуватись самостійно.

Також в області відбулися зміни по виборцях в установах покарань. Зокрема, 154 виборці протягом останнього місяця зими прибули для відбування покарання, а 126 виборців вибули з установ покарань.

Окрім того, відділи ведення Державного реєстру виборців внесли 3005 змін щодо змін виборчої адреси та 1143 зміни ідентифікаційних персональних даних.

Варто зазначити, що станом на 28 лютого 2015 року на Львівщині налічується 1 974 003 виборці.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України "Про Державний реєстр виборців" відділи ведення Реєстру щомісяця здійснюють поновлення бази даних Реєстру на підставі відомостей, які подають відповідні управління Державної міграційної служби України, юстиції, командири військових частин, місцеві загальні суди, керівники установ виконання покарань, охорони здоров’я, соціального захисту, сільські, селищні та міські голови, спеціалізовані заклади, які здійснюють облік бездомних громадян та Міністерство закордонних справ України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: