На Львівщині оголошено конкурс освітніх мікропроектів

На виконання заходів Програми розвитку освіти Львівщини на 2013-2016 роки у 2015 році оголошується конкурс освітніх мікропроектів за двома напрямками:

  1. «Розвиток мережі дошкільних навчальних закладів»:
  • Проведення капітального ремонту діючих та пристосованих будівель (дахів, систем комунікацій та обладнання, котелень).
  • Проведення модернізації матеріально-технічної бази ДНЗ (забезпечення сучасним обладнанням, меблями, іграшками, твердим інвентарем тощо).

Очікуваний результат:

Відкриття ДНЗ (груп) у пристосованих приміщеннях.

Відновлення діяльності ДНЗ у вивільнених від оренди приміщеннях та які призупинили свою діяльність.

Відкриття груп у діючих ДНЗ.

  1. «Створення якісного навчального середовища. Освітні округи»:
  • Облаштування центрів військово-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах (покращення матеріально-технічної бази, облаштування кабінетів, створення умов для облаштування тирів, матеріально-технічне забезпечення для проведення військової підготовки).

Умови проведення конкурсу:

У конкурсі можуть брати участь органи самоорганізації населення, громадські організації, ініціативні групи, сільські, селищні та міські ради, районні і міські відділи (управління) освіти, дошкільні, загальноосвітні навчальні заклади (далі – конкурсанти).

Обов’язковою умовою отримання коштів з обласного бюджету є власний внесок конкурсанта: залучення коштів місцевих бюджетів та з інших джерел, не заборонених законодавством України, до бюджету мікропроекту, у тому числі власний внесок конкурсанта у вигляді нефінансованого внеску (робота, матеріали).

Обсяг залучених коштів має становити не менше 50 % суми коштів зазначеного напрямку.

Реалізація мікропроектів здійснюється протягом поточного бюджетного року.

Очікуваний результат (відкриття груп) за напрямками: «Розвиток ДНЗ» – 01.03.2016 року, «Створення якісного навчального середовища. Освітні округи» – 01.01.2016 року.

На момент подачі заявки на конкурс мікропроектів конкурсантом мають бути надані гарантії (рішення органів місцевої влади) щодо забезпечення співфінансування бюджету мікропроекту за рахунок коштів місцевих бюджетів (міського, районного, сільського, селищного), спонсорських коштів, власного внеску конкурсанта у вигляді нефінансованого внеску (робота, матеріали).

Термін подачі мікропроектів – до 24 квітня 2015 року. Мікропроекти подавати в паперовому та електронному вигляді (диск) у планово-фінансовий відділ департаменту освіти і науки облдержадміністрації (каб.7) за адресою: м. Львів, вул. Просвіти, 4а, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: