У Дрогобицькій РДА терміново скликали перевізників

Рішення перевізника ТОВ «Канзас» підняти вартість проїзду на маршруті «Дрогобич-Бистриця» на 4 грн. та ще й до того зірваний рейс викликали обурення жителів гірського села Старого Кропивника, які користуються автобусом, повідомила Дивись. Інфо прес-служба Дрогобицької РДА

На вимогу Старокропивницького сільського голови Ігоря Гандзія та представників громади сьогодні у райдержадміністрації була скликана термінова нарада за участю перевізників, під час якої перший заступник голови РДА Степан Рудницький жортко застеріг від несанкціонованого  підвищення тарифу на проїзд в маршрутних автобусах.

«Кожен з перевізників в результаті проведених конкурсів отримав супердохідні, дохідні і збиткові маршрути, а перерозподіл коштів між водіями, які обслуговують маршрути, - внутрішня справа перевізника, – зазначив С. Рудницький. – У ЛОДА розглядається питання щодо нового тарифу на пасажирські перевезення. Допоки відповідний документ не буде підписаний, автобуси повинні перевозити пасажирів відповідно до діючоїі вартості».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: