У Львівській ОДА затвердили графік прийому громадян

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Зокрема, голова обласної державної адміністрації Олег Синютка прийматиме мешканців Львівщини у 4 понеділок кожного місяця. Слід зазначити, що виїзні прийоми очільника ОДА відбуватимуться за окремим графіком.

Прийом у в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського проходитиме у 3, 5 п’ятницю, а виїзні прийоми - у 3 четвер кожного місяця.

Заступник голови обласної державної адміністрації Ірина Гримак спілкуватиметься з мешканцями області у 1, 3 вівторок, а виїзні прийоми будуть у 2, 4 четвер.

Заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Харчук особистий прийом здійснюватиме у 2 середу та 5 четвер, а виїзні прийоми відбуватимуться у 3, 5 середу.

Заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Підлісний прийматиме громадян у 2 четвер та 5 вівторок, виїзні прийоми у цього заступника проходитимуть у 4 четвер та 5 понеділок.

У в.о. керівника апарату обласної державної адміністрації Ореста Матвіїшина прийомними будуть 3 середа та 5 понеділок, а виїзні прийоми відбуватимуться у 1 середу та 5 четвер.

Водночас слід наголосити, що голова облдержадміністрації та його заступники зустрічатимуться з мешканцями  з 14.00 до 18.00 у кабінеті прийому громадян за адресою: м.Львів, вул.Винниченка, 18 згідно з попереднім записом у відділі роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: