Пріоритет Львівщини на 2015 рік - залучення інвестицій та боротьба з корупцією (фото)

Залучення інвестицій — це пріоритет розвитку Львівської області на 2015 рік. В цьому напрямку дуже важливим є зберегти і переконати діючого інвестора в  привабливому інвестиційному кліматі області, адже саме інвестор, саме підприємець дає робочі місця і забезпечує надходження до бюджету.

Про це сьогодні, 12 березня, зазначив в.о. першого заступника голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський на засіданні Колегії облдержадміністрації, доповідаючи про пріоритетні завдання на 2015 рік. Зазначимо, що на Колегії також присутній представник Адміністрації Президента Віктор Ткаченко.

Як підкреслив Ростислав Замлинський, дуже важливо, аби підприємці, які тут працюють, доносили до своїх колег інформацію про привабливий інвестиційних клімат. За його словами, перш за все потенційного інвестора сьогодні цікавить, наскільки безпечно працювати на Львівщині, та наскільки прозорою є влада.

«Залучення інвестора неможливе без першого і основного кроку — боротьби з корупцією. Це не просто голослівні заяви, це конкретні речі. Вони пов'язані з

дерегуляцією, з прозорістю прийняття рішень, залученням громадськості до обговорення рішень і контролю за їх виконанням», - запевнив Р. Замлинський.

Львівська область володіє серйозним потенціалом, щоб розвивати цю галузь – від потужної наукової бази до прикордонного співробітництва.

За словами Ростислава Замлинського, для залучення інвестицій нам також потрібна правильна промоційна політика.

DSC_0619

«Ми повинні брендувати Львівську область як таку, яка має сприятливий інвестиційний клімат, як регіон, який виробляє орієнтовану продукцію високої якості, та відкритий для бізнесу і туристів», - резюмував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: