Вперше у Львові для учасників АТО та членів їх родин проведуть групи взаємопідтримки

Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з волонтерами, ГО, БФ, священнослужителями, підприємцями, працівниками гуманітарної сфери Львова реалізує проект «Завжди поруч з вами!». У рамках проекту створені групи взаємопідтримки з метою забезпечення якісного дозвілля, психологічного розвантаження, пошуку шляхів подолання депресії та агресії, організація тематичних зустрічей для воїнів, які повернулись із зони АТО, їх дружин та дітей. Групи взаємопідтримки діятимуть у кожному районі міста Львова. Стартує проект сьогодні, 12 березня 2015 року у Шевченківському районі м. Львова за адресою: вул. Липинського, 11, каб. 304, повідомила прес-служба ЛМР.

«Створення груп взаємопідтримки є пілотним проектом для Львова. Вперше така кількість небайдужих людей та організацій об’єднують зусилля задля надання моральної допомоги воїнам та членам їх сімей. Метою проведення даних груп є допомога кожного учасника групи самому собі, перебуваючи в колі людей з аналогічними проблемами та обставинами життя, завдяки обміну думками чи новою корисною інформацією, емоційній взаємопідтримці, формуванню аналізу нових поведінкових навичок і вмінь», - зазначає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Групи взаємопідтримки за проектом «Завжди поруч з вами!» - своєрідний клуб за участю незначної кількості осіб (6-20), який самостійно визначатиме напрям своєї діяльності, передбачає активну участь та можливість висловитись кожному учаснику, конфіденційність спілкування, залучення до роботи кваліфікованих спеціалістів.

Приєднатись до групи взаємопідтримки може кожен охочий учасник АТО або ж члени їхніх сімей, сконтактувавшись з організаторами за телефоном: 297-56-88 (щоденно з 09.00 до 18.00 год.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: