"Свобода" взялась за будівлю Генконсульства Росії

Щодо Генконсульства РФ у Львові : цікаві факти, які вдалось довідатись. Про це у Фейсбуці повідомив Любомир Мельничук

Генконсульство Російської Федерації "знімає" чотири приватні житлові квартири львів'ян за адресою К. Левицького, 95

Чотири орендовані квартири та нежитлове приміщення площею 52 квадратних метри - це і є російським консульством у Львові.

Земельна ділянка за цією адресою також не відведена під будівлю консульства - відповідно до даних ЛМР, вона перебуває в комунальній власності та не передана у користування чи приватну власність.

За 13 років перебування на К. Левицького, 95 представники РФ провели там самочинну реконструкцію і розширили загальну площу приміщень.

По суті це протиправне розміщення дипломатичної установи іноземної держави у нашому місті. А львів'яни, які погодились здавати своє житло в оренду російським дипломатам і досі приховано сприяють представникам країни-агресора.

ВО "Свобода" закликає львів'ян - власників житлових квартир та приміщень на вул. К. Левицького 95 негайно припинити відносини оренди з представниками консульства РФ та розірвати відповідні договори, укладені всупереч чинних вимог для розміщення дипломатичних установ.

Нагадаю, фракція ВО "Свобода" 29 січня 2015 року ініціювала звернення ЛМР до Міністерства закордонних справ України про ліквідацію Генконсульства РФ у м. Львові.

Маємо розуміти, що консульство РФ у Львові - це не дипломатична установа, а штаб-квартира ворога у центрі нашого міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: