У Львові проведуть політичні студії для майбутніх депутатів

У квітні в Українському Католицькому Університеті стартує програма «Політичні студії: все, що потрібно знати майбутньому депутату».

Інститут лідерства та управління Українського Католицького Університету спільно з ГО «Українська Галицька Асамблея» пропонує модульну навчальну програму «Політичні студії: все, що потрібно знати майбутньому депутату», що проходитиме у квітні-вересні 2015 року у Львові.

Програма «Політичних студій» складається з чотирьох модулів і охоплює всі актуальні теми з розвитку місцевого самоврядування.

До часті у програмі пghjuограмі запрошують молодих та активних людей, які мають бажання стати депутатами місцевих рад, громадських активістів, представників місцевого самоврядування.

Для реєстрації необхідно заповнити он-лайн анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1bnpGsZkMb9KAnyL2S-O1Vq_ADCH1cjAnQi0gRpCywss/viewform до 25 березня 2015 року. Надалі потенційні учасники можуть бути запрошені на співбесіди. Вартість навчання складає 500 гривень.

Організатори програми «Політичні студії» - Інститут лідерства та управління Українського католицького Університету та громадська організація «Українська Галицька Асамблея».

Усі деталі на сайтах: http://www.management.lviv.ua/ та http://www.uha.org.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: