На ТРК «Львів» покажуть документальний фільм «Неоголошена війна. Рік...» (фото)

Вкотре журналісти ТРК «Львів» побували в зоні АТО і підготували фільм про будні українських солдатів.

Минув вже майже рік. Рік страху, болю, втрат... Звичайно, були і перемоги. Українці ніколи до цього не були такими єдиними, як зараз, ніколи не були готовими підставити плече одне одному, як зараз. У нас з'явилася справжня українська армія із справжніми ГЕРОЯМИ.

Чергова поїздка журналістів у зону АТО разом із волонтерами ГФ «Народна Самооборона Львівщини» припала на початок весни. Весна, котра є початком життя, котра є надією на краще, на відродження. І, попри неймовірну втому, у це вірять наші хлопці. Там зараз чергове перемир'я. Так, там, справді, зараз так тихо, що кров холоне у жилах від цієї тиші... І ніхто не «розслабляється». Ніхто. І ми не маємо права «розслабитися». Допомагайте! Допомагайте усім, чим можете. Грошима, одягом, їжею, медикаментами, транспортом, запчастинами, листом, малюнком, доброю справою, добрим словом....

Отож, про побачене на війні, про думки місцевих мешканців та НАШИХ ГЕРОЇВ про те, як вийти із конфлікту і отримати перемогу над окупантом, про роботу і потреби волонтерів дізнаєтесь із короткометражного фільму «Неоголошена війна. Рік...» в ефірі ТРК «Львів» у суботу, 14 березня, о 19:15 та в неділю, 15 березня, о 15:30.

Автор фільму: Оксана Клим.

Режисер: Рома Самокіш.

Оператор: Віталій Руденко.

10348307_1072609982755593_8791051812134538909_n

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: