Керівник Львівщини відзначив жвавий розвиток вівчарства на Дрогобиччині (відео)

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, у рамках робочого візиту на Дрогобиччину, відвідав фермерське господарство «Меринос Захід», що налічує найбільшу отару племінних овець європейських порід в Україні, повідомили у прес-службі ЛОДА.

На господарстві «Меринос Захід» керманич області оглянув майновий комплекс господарства, де утримуються близько 2,5 тис. голів овець. Комплекс складається з п’яти тваринницьких приміщень, три з яких реконструйовані та задіяні у виробництві. Два інших приміщення перебувають у стадії реконструкції.

У розмові з головою ОДА директор підприємства «Меринос Захід» Дмитро Огньов відзначив, що фермерське господарство планує довести поголів’я овець до 5 тис. з подальшою реалізацією племінного молодняка. «При відгодівлі наших овець не використовуються прискорювачі росту та інші добавки, вся продукція має найвищий стандарт екологічної чистоти», - зазначив він.

Зазначимо, що з початку роботи (травень 2011 року) фермерське господарство розширило територію і працює у двох сільських радах - Почаєвицькій та Летнянській.

Оглянувши господарство, Олег Синютка дав високу оцінку культурі та процесу виробництва, що запроваджені на підприємстві.

Цього ж дня голова облдержадміністрації побував у філії «Дрогобицький райавтодор», де оглянув наявну техніку та виробничу базу підприємства. У розмові з директором та працівниками філії Олег Синютка торкнувся питань із забезпечення технічних можливостей з виконання робіт, що покладені на райавтодор.

Крім того, Олег Синютка провів зустріч з громадсько-господарським активом регіону, де зазначив, що корупція та бюрократичні зволікання, на які скаржаться місцеві підприємці будуть жорстко каратися. Щодо до питань децентралізації, він також наголосив, що не прийматиме жодного рішення про об'єднання територіальних громад без їхньої згоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: