При ЛОДА працюватиме Координаційна рада з питань волонтерської діяльності

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Відповідно до цього розпорядчого документу Координаційна рада з питань волонтерської діяльності при Львівській обласній державній адміністрації є колегіальним, консультативно-дорадчим органом. Вона утворена з метою розвитку та підтримки волонтерської діяльності, налагодження ефективної взаємодії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з громадськістю.

Одним із основних завдань Координаційної ради буде узагальнення пропозицій та координація роботу волонтерів щодо вирішення питань, пов’язаних з організацією та наданням допомоги військовослужбовцям, пораненим, полоненим, волонтерам, іншим особам, які постраждали внаслідок бойових дій, та сім’ям зазначених осіб.

Також передбачається, що Рада надаватиме практичну та юридичну допомогу при оформленні документів для отримання гуманітарної допомоги, організовуватиме публічні заходи для обговорення актуальних питань волонтерської діяльності.

До її складу, зокрема, можуть входити представники юридичних осіб, громадських, релігійних, благодійних організацій, асоціацій,  недержавних засобів масової інформації, та інших непідприємницьких товариств і установ, фізичні особи, які беруть участь у волонтерському русі.

Детальніше ознайомитися з Положенням про Координаційну раду з питань волонтерської діяльності при ЛОДА можна за посиланням: http://www.loda.gov.ua/upload/doc/2015/Rozp_86

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: