У Львові стартували «вечірні обстеження» для виявлення фактів спалювання сміття та сухої рослинності

З 13 березня цього року у Львові розпочалися щоденні обстеження території міста у вечірні години та вихідні дні з метою виявлення фактів спалювання та притягнення правопорушників до адмінвідповідальності. Проводять обстеження працівники сектору нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління», спільно з представником районної адміністрації та міліції, повідомила прес-служба ЛМР.

«Із настанням потепління та наближенням Великодніх свят, стає актуальною проблема спалювання сухої рослинності, гілок, а також твердих побутових відходів. Саме тому ми намагаємось унеможливити або ж виявити факти спалювання не лише у робочий час, але й у вечірні години та вихідні дні, коли спалювання відходів проводиться найчастіше. Ми закликаємо як мешканців Львова, так і працівників комунальних служб, утриматись від здійснення даного правопорушення. Адже воно передбачає штрафні санкції у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Крім того, КП «Адміністративно-технічне управління» систематично у робочий час здійснює загальні обстеження території міста з метою виявлення самих фактів спалювання, або ж виявлення місць складання та зберігання відходів, які можуть бути першим кроком до вчинення цього правопорушення.

Нагадаємо, що спалювання відходів є порушенням вимог розпорядження міського голови «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у м. Львові» та «Правил благоустрою м. Львова», де зазначено, що «спалювання усіх видів відходів та вторинної сировини на території міста і в сміттєзбірниках забороняється».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: