У Львові триває конкурс «Найкраще селфі у трамваї»

Цей конкурс у Львові проводять в рамках інформаційної кампанії будівництва трамвайної колії на Сихів «Я люблю трамвай», за підтримки Європейського банку реконструкцій та розвитку та Міністерства навколишнього середовища Німеччини, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Конкурс спрямований на популяризацію електротранспорту у Львові. Можна сфотографуватися з друзями, з контролером, з ким завгодно, головне, щоб це було цікаве селфі у трамваї чи на його фоні», – розповіла координатор акції Христина Пархуць.

Усі фотографії одразу завантажуються у альбом сторінки любителів трамваїв і за них голосуватимуть відвідувачі. Автор фото, що збере найбільшу кількість вподобань виграє фотосесію у трамвайному депо від креативного Максима Баландюха чи навчання у школі фотографії імені Дієґо Марадони. За друге місце дарують піврічну можливість безкоштовного проїзду у трамваях, а за третє – сувенірну продукцію I love tram.

Умови конкурсу:

  1. Сфотографуйся у трамваї;
  2. Заванатаж фотографію у себе на сторінці у facebook чи instagram з хештегом #ilovetramlviv;
  3. Вподобай сторінку Я люблю трамвай;
  4. Пошир допис про конкурсу себе на сторінці;

Фотографії приймаються до 31 березня включно. Усі фотографії буде викладено у альбомі на сторінці групи і за кількістю вподобань саме у цьому альбомі буде визначено переможця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: