У Львові поговорять про роль християнських профспілок

Всеукраїнське об’єднання солідарності трудівників ВОСТ «ВОЛЯ» (ВОСТ) та профспілка «ВОЛЯ», у співпраці з християнською профспілкою KRIFA (Данія), 23-24 березня 2015 року проводять у Львові семінар «Роль християнських профспілок у подоланні головного виклику 21-го століття – наступу на гідність людей праці». Початок роботи семінару 23 березня об 11.00 год. у готелі «Дністер» (вул. Матейка, 6, конференц-зал «Лоббі», 1 поверх). Реєстрація учасників з 10.30 год, повідомила прес-служба ЛМР.

У роботі семінару візьмуть участь лідери ВОСТ «ВОЛЯ», активісти профспілок ВОСТ «ВОЛЯ» зі Львова та інших областей України, представники KRIFA та Всесвітньої організації працівників (World Organization of Workers – WOW), профспілки NSZZ «Solidarność» (Польща), органів місцевої влади Львова та Львівської області, Української Греко-Католицької Церкви, експерти.

«Цей семінар є логічним продовженням семінару «Цінності, на яких базується діяльність християнських профспілок. Зростання ролі цінностей в умовах всеохоплюючої кризи», який успішно пройшов у Львові у червні 2013 року. Цього разу ключовою темою буде гідність людей праці. Ми почуємо про діяльність християнських профспілок у Данії та Польщі щодо захисту гідності працівників, послухаємо представників місцевої влади, церкви, експертів, а також поділимося нашим власним досвідом у цій царині, акцентуючи увагу на цінностях, які допоможуть українцям звитяжно завершити справу, започатковану Революцією Гідності. Протягом семінару планується напрацювання рекомендацій щодо подальшої діяльності ВОСТ «ВОЛЯ» як об’єднання християнських профспілок у відстоюванні гідності людей праці», - зазначив президент ВОСТ, голова профспілки «ВОЛЯ» Олександр Джулик.

Довідка

ВОСТ «ВОЛЯ» (ВОСТ) – незалежне демократичне профспілкове об’єднання, діяльність якого базується на універсальних засадах християнської моралі. Профспілкові організації, що утворили ВОСТ, діють з 1989 року, а профспілка «ВОЛЯ» була першою в Україні вільною міжфаховою профспілкою. ВОСТ об’єднує понад 150 000 членів і є членською організацією Міжнародної конфедерації профспілок (МКП). ВОСТ виступає за проведення профспілкової реформи в Україні та втілення в життя концепції «Викликам 21-го століття – нові профспілки». Президентом ВОСТ є Олександр Джулик. Головний офіс ВОСТ «ВОЛЯ» знаходиться у Львові.

Довідки за тел.: Інформаційний центр ВОСТ «ВОЛЯ», тел. (063) 407 72 98.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: