Андрій Курков презентував «Щоденник Майдану» (фото)

18 березня для львівських читачів у книгарні "Фоліо" відомий український письменник Андрій Курков презентував свою нову книгу під назвою «Щоденник Майдану». Про це повівдомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Андрія Куркова, ця книга не має нічого спільного з детективом або бойовиком – це документ, представлений у вигляді особистого щоденника, який описує життя в Києві і в країні під час Євромайдану, під час окупації Криму і після цих подій.

«Я постійно веду щоденник. Тому в цій книзі я описував події на Майдані, і те, як я їх сприймав, свої роздуми, судження. Спочатку я намагався зрозуміти, що ж насправді відбувається в країні, коли зрозумів, став підтримувати тих людей, що вийшли на протести. Сам же бував там тричі на день, а інколи і в ночі ходив з друзями, тож бачив все, що там відбувалося», — розповів письменник.

Наразі «Щоденник Майдану» опублікований в багатьох країнах, зокрема англійською, німецькою, французькою, японською та іншими мовами, які мають спеціальне доповнення під назвою «Суб’єктивний словник». В цьому розділі для іноземців розповідається про Степана Бандеру, «Правий сектор», роль УГКЦ, перший Майдан та інші маловідомі їм речі.

Додамо, що автор активно стежить за політичним життям нашої держави, зокрема брав участь у конгресі «Україна – Росія: діалог», що пройшов 24-25 квітня 2014 року в Києві. Є найвідомішим на Заході письменником з України, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів.

курков 3 курков 2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: