Для смартфонів створили додаток «Туристичний путівник Львівщини» (фото)

Сьогодні, 20 березня, Львівська ОДА спільно з компанією «АртфулБітс» презентували мобільний додаток для смартфонів «Туристичний путівник Львівщини». Про це повідомив з місця події кореспондент Дивись.Інфо.

«Додаток створили, – каже директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму ЛОДА Віталій Горбатенко, – для популяризації туристично-рекреаційної галузі області та залучення більшої кількості туристів».

За його словами, торік розробку цього проекту передбачили в програмі розвитку туризму. Відтак, Львівська облрада дала на створення «Туристичного путівника Львівщини» 60 тис. грн.

Як розповів головний спеціаліст управління туризму та курортів Андрій Ковч, додаток містить три розділи: туристичні об’єкти, маршрути та інфраструктуру.

«Розділ із туристичними об’єктами має свої підпункти: природні, курортні, місця великих людей тощо. Що стосується маршрутів, то користувач додатку може обирати, чи це буде пішохідний, чи велосипедний, чи транспортний. Своєю чергою в розділі з інфраструктурою є інформація про те, де подорожуючий може зупинитися на ночівлю, в яких закладах можна поїсти та інше», – розповів він.

Наразі додаток доступний лише українською мовою, але незабаром з’являться російськомовний та англомовний аналоги. Всі бажаючі можуть скачати цю новинку на Google Play.

1(2) 2(1) 3(1) 4(2) 5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: