Львівські студенти працюють у напрямку ефективного використання енергії

В рамках конкурсу молодіжних проектів «Lviv Young Project», на базі Львівської міської ради та програми стажування «Перший кар’єрний крок» студентство міста Львова розпочало активну роботу у напрямку ефективного використання енергії, повідомили у прес-службі ЛМР.

Кожен з нас розуміє, що енергоефективність сьогодні – не лише раціональне використання ресурсів, але і забезпечення незалежності нашої країни. Суттєве зменшення неефективного споживання енергетичних ресурсів, насамперед, залежить від цілеспрямованої енергетичної політики. Саме тому команда ініціативних студентів НУ «Львівська політехніка» та Національного лісотехнічного університету України, за підтримки відділу енергоменеджменту Львівської міської ради, активно працює над розробкою пізнавальних семінарів та інтерактивних програм, які допоможуть усвідомити необхідність ефективного використання енергоресурсів

«Львівська міська рада проявляє готовність до акумулювання всіх можливих людських та фінансових ресурсів, з метою забезпечення сталого енергоефективного розвитку. Сьогодні через значний ріст тарифів на енергоресурси питання енергозбереження набуває особливого значення. Робота з молоддю є вкрай актуальною, оскільки саме через молодих прогресивних та енергійних людей ми можемо говорити про важливість цієї проблеми та пошук її вирішення», - зазначає начальник відділу енергоменеджменту ЛМР Іванна Гаврилко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: