Львівський ІТ Кластер розпочинає реалізацію проекту IT Future у школах

Серед освітніх ініціатив Львівського ІТ Кластеру – спільноти провідних ІТ-компаній – не лише проекти для студентства чи тих, хто прагне змінити фах та отримати роботу в індустрії інформаційних технологій. Один з найважливіших проектів спільноти – профорієнтаційні заходи в середніх школах. Проект отримав назву IT Future та покликаний допомогти молоді обрати перспективну та цікаву професію в майбутньому. Перша така зустріч зі школярами відбудеться 23 березня у СЗОШ №17. Директор QASchool, менеджер проектів та тестувальник в Global Logic Ukraine з понад 9-річним досвідом роботи у сфері ІТ Владислав Янович розповість старшокласникам про свій фах та шлях в індустрії, повідомили у прес-службі ЛМР.

Ще один формат, у якому реалізовуватимуть проект ІТ Future – екскурсії для школярів у ІТ компанії. Так учні зможуть не лише почути, як працюють в ІТ індустрії, а й на власні очі побачити робочий процес.

Минулого року Львівський ІТ Кластер уже працював зі школами міста, провівши низку зустрічей представників ІТ компаній з батьками старшокласників. Фахівці ділилися досвідом та розповідали батькам школярів про переваги навчання на ІТ-спеціальностях, плюси роботи в індустрії та можливості працевлаштування.

Цієї весни Львівський ІТ Кластер за сприяння та допомоги Управління освіти Львівської міської ради організовуватиме профорієнтаційні зустрічі з учнями 8-11 класів середніх шкіл Львова. Мета проекту ІТ Future – надати максимум інформації та корисних, практичних порад школярам щодо здобуття професій, потрібних в ІТ-індустрії. До команди Кластеру долучаться досвідчені представники ІТ-галузі, які проведуть для учнів професійні майстер-класи. Під час зустрічей школярі дізнаються, де навчалися фахівці, чому обрали ІТ-фах, як отримали роботу в компаніях та над якими проектами вони працюють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: