Одинокі львів’яни літнього віку побували на виставці орхідей (фото)

Для літніх людей, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі, проводять цікаві заходи дозвілля. Вчора дідусі та бабусі побували на виставці орхідей та інших екзотичних рослин у Львівському історичному музеї.

Літні люди побачили різні мініатюри з орхідей, синю папороть, а також тилландсії, які буквально ростуть у повітрі. В ході мандрівки присутні мали можливість не тільки побачити рідкісні рослини з приватних колекцій, а й отримали консультації від професійних флористів, які спеціалізуються на вирощуванні орхідей.

«Щотижня, організовуючи заходи з цікавого проведення дозвілля, ми хочемо якомога більше показати нашим відвідувачам різні невідомі чи призабуті сфери життя міста, його культурного осередку, адже кожен з них радо відгукується на запрошення взяти участь у черговій екскурсії, лекції чи перегляді вистави українських та світових класиків», - розповідає Віталій Брославський, директор Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

IMG_5846 IMG_5856 IMG_5859 IMG_5862

Довідка

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: