«Забіг миру» пройде через Львів

23 березня через місто Львів бігтимуть учасники грандіозного проекту «Забіг миру», метою якого є об’єднання громадян різних країн у прагненні до стабільності, миру та безпеки., повідомили у прес-службі ЛМР

Основний формат «Забігу Миру» – багатоденна цілодобова естафета, яка охопить 42 європейські країни. У подорож команда з 12-ти осіб вирушить з Києва. Біг триває цілодобово.

Надалі запланований маршрут пройде, зокрема, через Львів, Варшаву, Прагу, Братиславу, Відень, Женеву, Мадрид, Лісабон, Париж тощо. Під час забігу очікується встановлення національних та світових рекордів.

У наше місто учасники бігтимуть зі сторони Київської траси (ринок «Галицьке перехрестя») та через центральну частину міста попрямують до одного з митних постів Львівщини.

Організатором заходу є громадський діяч Віктор Мазярчук.

Довідка

21 березня, у річницю підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, в Києві відбудеться урочистий старт проекту «Забіг Миру». Ця глобальна ініціатива покликана об'єднати громадян різних країн у прагненні до стабільності, миру та безпеки.

В день старту Забігу Миру в Києві на Майдані Незалежності відбудеться сімейне спортивне свято. Серед заходів: змагання дітей та дорослих, розіграш призів. Очікується, що маленьких учасників на старті супроводжуватиме Київський міський голова Віталій Кличко, Голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські, а також міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, міністр закордонних справ Павло Клімкін, віце-президент Національного олімпійського комітету Микола Томенко, громадські активісти, відомі спортсмени.

Заходи на підтримку «Забігу миру» також будуть проведені в інших містах відповідно до графіку руху учасників естафети. Зокрема, у Львові, Варшаві, Празі,Парижі, Брюсселі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: