Львів’ян запрошують на відкриту лекцію екс-прем’єра Саксонії

У вівторок, 24 березня, в рамках Форуму місцевого самоврядування, відбудеться відкрита лекція екс-прем’єр-міністра Саксонії д-ра Георга Мільбрадта на тему: «Успішна економічна політика – німецький досвід». Захід відбудеться у великій сесійній залі Львівської міської ради (каб. 202). Початок – о 13.15 год. Вхід вільний за попередньою реєстрацією, повідомила прес-служба ЛМР.

Зокрема, на лекції підніматимуть питання соціальної ринкової економіки, сфери державної економічної політики та процесу трансформації у Східній Німеччині.

Доктор Георг Мільбрадт займав посади прем’єр-міністра (2002 – 2008рр.) та міністра фінансів (1990-2001рр.) Вільної держави Саксонії. З 1983 до 1990 року очолював фінансовий департамент м. Мюнстер. За освітою – економіст, входить до складу Християнсько-демократичного Союзу (ХДС). Консультант проекту GIZ «Підтримка реформи управління державними фінансами», заступник голови Ради стабілізації із забезпечення стабільних державних фінансів.

У рамках ІІІ Всеукраїнського форуму місцевого самоврядування, який відбудеться 26-27 березня, доктор Мільбрадт візьме участь у панельних дискусіях «Податкова реформа та бюджетна децентралізація в Україні» і «Муніципальна консолідація в Україні та інших європейських державах: досвід та рекомендації».

Реєстрація – за посиланням: http://goo.gl/glm4mA

Організаторами заходу є Німецьке товариство міжнародної співробітництва (GIZ), Інститут міста та Львівська міська рада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: