Колодій вручив дипломи переможцям обласного конкурсу на краще виконання творів Баха (фото)

   21 березня голова Львівської обласної ради Петро Колодій урочисто вручив дипломи переможцям обласного фестивалю-конкурсу на краще виконання твору Йоганна Себастьяна Баха, що проходив у рамках відзначення 330-річчя від дня народження композитора, повідомила прес-служба облради.

Нагородження відбувалось у Палаці Потоцьких у Львові.

«Український народ багатий на талановитих людей. І сьогоднішній конкурс цьому яскраве підтвердження. Ці обдаровані діти не просто займаються музикою, вони наполегливо працюють, розвиваючи свій талант і зростаючи до рівня всесвітньовідомих музикантів. Саме цим дітям належить в майбутньому зберегти мистецьке обличчя Львова та у стократ примножити його культурні здобутки,» – зазначив Петро Колодій, вручаючи юним музикантам дипломи та подарунки.

Зауважимо, що фестиваль-конкурс заснувала Львівська обласна філармонія. Конкурсний відбір відбувся дещо раніше, 19 березня, а його переможці стали учасниками «Бахівського марафону», який проходить сьогодні у Львові. Загалом на участь у конкурсі подали заявки близько півтори сотні юних виконавців. Змагались учасники у 3-ох вікових категорій: молодша категорія – 9- 11 років, середня– 12-14 років та старша– 15-16 років.

1 2 3 4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: