Львівські волонтери пікетуватимуть Фіскальну службу Львівщини

Львівські волонтери вимагатимуть завтра скасувати зміни до законів України щодо волонтерської діяльності, які передбачають стягування податку з волонтерів у розмірі 20%.

З цією метою, активісти та волонтери таких громадських організацій як «Рабів до раю не пускають», «Автосотня самооборони», «Пріоритет права», «Білі берети», «Афганська сотня», «Розвиток Громади» спільно з іншими активістами, благодійниками влаштують пікет під стінами Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області, аби захистити свої права. Пікетування цього відомства відбудеться завтра, 25 березня, об 11.00 год. по вул. Стрийська 35 у Львові.

«Активісти громадських організацій, які представлені у Львові і які замаються волонтерською діяльністю, висловлять своє незадоволення щодо внесених змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо волонтерської діяльності)», який набув чинності 16 березня. Нас обурює, що за безоплатну волонтерську діяльність нас обкладають ще й податками, розміром у 20%. В країні неоголошена війна і якби не волонтери, то наші військові у зоні АТО не мали би того повного забезпечення захисною амуніцією, медикаментами, провіантом, реанімобілями, тощо. Варто зазначити, що багато речей та гроші нам приносять прості люди, аби ми передали бійцям АТО. І замість того, щоб сприяти нашій діяльності держава вирішила навпаки, підзаробити на нас. Тому завтра ми вимагатимемо скасування цього ганебного податку», - зазначили активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають».

Прес-центрі ГФ «Рабів до раю не пускають»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: