Перше засідання обласного конкурсного комітету відбудеться до кінця березня

Вже цього місяця у Львівській облдержадміністрації планують провести засідання обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування. Комітет відновить свою роботу у новому складі, котрий також буде затверджено відповідним розпорядженням голови ОДА.

Як повідомляють в обласному департаменті розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу, до формування складу обласного конкурсного комітету долучились й представники громадськості. Згідно з оголошенням, опублікованим на сайті www.loda.gov.ua, до 12 березня всі охочі громадські організації мали змогу подати свої кандидатури.

Згодом, 19 березня, на спільній зустрічі із громадськістю у Львівській ОДА шляхом жеребкування відібрали 13 претендентів до складу цього комітету.

Загалом планується, що членами конкурсного комітету будуть 14 осіб, половина з яких – представники громадських організацій.

Зазначимо також, що на конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування виставлено 40 об'єктів (маршрутів). З них 30 маршрутів, де завершились терміни дії договорів, і 10 – повторне оголошення конкурсу, за відсутності пропозицій від перевізників.

Варто наголосити, що 3 лютого в області призупинено проведення конкурсів на визначення перевізників для роботи на автобусних маршрутах загального користування, а також діяльність конкурсного комітету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: