У Львові на тиждень відстрокували скасування обмеження проїзду пільговиків у маршрутках (відео)

Сьогодні, 23 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради мали розглядати питання щодо скасування рішення про часове обмеження проїду пільговиків у маршрутках, яке прийняли 10 березня. Втім після годинного обговорення питання перенесли на тиждень. Про це повідомив кореспондент Дивись.Інфо з місця події.

На виконком прийшла велика кількість львів’ян – і пільговиків, і перевізників. Коли дійшли до питання про скасування рішення виконавчого комітету від 10.03.2015 №115, його розгляд перенесли у велику сесійну залу, оскільки було дуже багато людей, які бажали висловити свою думку.

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив на тому, що треба вислухати різні позиції присутніх. Уся велика сесійна зала вщент була забита людьми. Обговорення тривало понад годину. Більшість виступаючих із розумінням поставилися до критичної ситуації, яка склалася у перевізників, відтак були проти скасування обмеження часового проїзду пільговиків. Але були й такі, що категорично вимагали скасувати незаконне рішення виконкому, прийняте 10 березня.

Відтак Андрій Садовий запропонував створити нині робочу групу, куди увійшли б громадські активісти, представники перевізників, пенсіонери, підприємці тощо. Також мер запропонував дати цій групі тиждень часу для прийняття консолідованого рішення, а питання про скасування обмеження пільговиків перенести на тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: