Пайонкевич прокоментувала аукціон з продажу споруд ЛАЗу

Начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич прокоментувала інформацію щодо продажу на аукціоні арештованого майна Львівського автобусного заводу, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Нам відомо про те, що за позовом Фонду державного майна України декілька років тому було прийнято рішення про визнання незаконною приватизацію Львівського автобусного заводу. Проте, з невідомих причин, це рішення суду виконано не було і було звернення у виконавчу службу. Після цього Автобусний завод продали по частинах різним власникам, було створено декілька структур автобусного заводу і він фактично припинив своє існування.

Говорити зараз про законність чи незаконність цього аукціону нам важко, оскільки маємо обмежений доступ до документів. На мою думку, відповідні компетентні органи повинні були б провести перевірку, чому не виконувалось це судове рішення, які були підстави винесення цього судового рішення, які наслідки могли би бути за результатами його виконання і за наявності підстав розпочати ті чи інші процедури», - зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

«Це один з унікальних заводів ще з радянських часів. Продавати окремі цехи - це національна зрада», - переконаний директор департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з’явилась інформація, що комплекс споруд та будівель Львівського автобусного заводу виставили на торги з продажу арештованого майна. Торги планують провести 15 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: